Тренування для живота стоячи націлене на кожен м’яз вашого преса, щоб створити міцний, чіткий прес лише за 10 хвилин. Також ідеально підходить для початківців.

Тренерка Лінн Фернандес з Dat Fit Training говорить, що міцний прес ​​важливий з багатьох причин: покращує баланс і стабільність, покращує поставу, знижує ризик болю в попереку та ризик травм. Вправи показали на сайті wcnc.

Вправи для живота в положенні стоячи допомагають зміцнити м'язи, активувати весь корпус і зменшити напругу в шиї та спині. Вам не потрібно лягати на підлогу, щоб привести прес ​​у форму.

Виконуйте кожну вправу протягом 1 хвилини, а потім повторіть.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вправа 1. Від коліна до ліктя – опрацьовується нижній прес і косі м’язи живота.

Поставте руки за голову та повертайтесь, підіймаючи навскоси коліно кожної ноги до ліктя протилежної руки.

Вправа 2. Бічні згини сумо – альтернативна сторона, з’єднайте лікоть із верхньою частиною квадрицепсів.

Вправа 3. Рубати дрова вправо/вліво – широка стійка – перенести поперек і повернути. Ви можете глибше перейти в положення присідання, якщо хочете.

Вправа 4. Підйом коліна – зчепити руки над головою. Чергуйте коліно з гарним заокругленим заднім коліном до середини. Це імітує вправи на прес сидячи в тренажерному залі.

Stand ab crunch

Нагадаємо, ми писали, що більше ніякого латте на безлактозному: які продукти здатні подарувати стільки ж бадьорості, як і кава.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських не змогла приховати маленький дефект у фігурі, тепер судачать всі: "П'ята точка переважує".

Також "Знай.ua" інформував, який напій здатний зменшити талію: готуйтеся до весни вже зараз.