Через війну, яку розпочала рф на території України, постійні обстріли та руйнування інфраструктури, щоб зберегти овочі та фрукти, їх намагаються зберегти не у свіжому, а у законсервованому вигляді.

В супермаркетах побільшало продукції соління. Так пропозиція квашеної капусти є в різних варіаціях. Проста квашена капуста, капуста з морквою, капуста з журавлиною та квашеними огірками. Ціна в різних супермаркетах приблизно на рівні 22 грн за 350 грн.

Готовий буряк з приправами або маринований, також представлений у різних об'ємах та за різною ціною. Від 20 до 35 грн.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Квашені та солоні огірки — обов'язковий інгредієнт салатів та других страв, пропонується в різних упаковках та за ціною від 35 до 55 грн.

Квашені помідори також можна придбати в різних магазинах за різну ціну. Найдешевше продає Варус за пів літра 39 грн.

Морква по-корейські та з різними смаками також до смаку українцям, її можна придбати в пакуванні 500 гр та 1000 гр.

Нагадаємо, ми писали, що м'ясо буде, але не у всіх: в Україні стрімко дешевшає курятина, а яловичина дорожчає.

Як повідомляв "Знай.ua" кіло сала до 300 гривень: як улюблена закуска українців стала дорожчою за свіжу вирізку.

Також "Знай.ua" інформував, що солодке життя вже тут: українські супермаркети поділилися новими цінами на цукор, хліб та молоко.