Відомий український астролог та майстер карток Таро Яніна Тимощук, яка ще під кінець минулого року бачила страшні сигнали загрози із сусідньої Білорусі, продовжує переглядати у своїй розширеній свідомості нові сигнали. Як би не було моторошно і страшно це нам писати, проте фахівець Таро побачила, що ворог готує новий наступ.

Яна прогнозує, що під ударом можуть опинитися одразу кілька областей. Щоб не вводити в оману наших читачів попередимо, ми радимо стежити за офіційною інформацією від Міноборони України.

Однак повернімося до прогнозу Янини, тут є багато тривожних заяв, однак уперше є й натяки на великі успіхи України у цій війні. Про це Яна Тимощук розповіла у новому відео, яке вже є у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скриншот: YouTube
Яна Тимощук, скриншот: YouTube

Астроексперт бачить загрозу над Житомиром, Сумами та Волинню. Тимощук переконана, що окупанти готувалися давно до масштабного наступу, і в них вистачає ресурсів, щоби це зробити.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За прогнозом, Україна вистоє у цій війні, незважаючи на те, що це буде непросто. Вже за місяць буде рік, як триває ця війна. Багато астрологів прогнозували, що саме наприкінці січня-початку лютого буде переломний момент у всьому, що відбувається. Так це чи ні, незабаром дізнаємось.

"Нам зараз може здаватися, що досить важко, якось дух падає. Ось цей дух, командний, дух перемоги, коли люди починають сильно емоційувати. Ми будемо вибирати стратегії, допоможе нам у цьому якась жінка.Не знаю хто, але подивимося, може це якийсь прем'єр-міністр. Ну і ми повертатимемо свої території... Якщо хтось подумав, що у нас все погано, ми там гинемо, вмираємо, як країна - це все тимчасово" , - розповіла Яна Тимощук.

Нагадаємо, замах на Зеленського, катаклізми, терор росії та повернення територій: гороскоп для України на 2023 рік.

Раніше повідомлялося, "Київ у вогні, наступ з Білорусі": ворожка дала тривожний прогноз на кінець року.

Також, Володимир Зеленський "закрив рота" Кіркорову, Якубовичу та Михалкову: друга Ані Лорак це теж торкнулося.