Тиждень може таїти чимало сюрпризів через те, що Уран дуже активний. Уран - непроста планета, тому сюрпризи можуть виявитися не тільки приємними.

Будьте готові до того, що навколо вас почне щось швидко змінюватися, форс-мажори можуть сипатися, як сніг на голову.

Овен

Овен
Овен

Овен почуватиметься затишно, головне – не навантажувати себе на роботі, де виникнуть труднощі. Стати активнішим, спілкування з начальством у майбутньому матиме велике значення у вашому професійному розвитку – лаври переможця вам гарантовані. Дбайте про здоров'я, зараз воно потребує першочергової уваги. Якщо опинитеся у незнайомому середовищі, у новому колективі, то для зміцнення авторитету та симпатій оточуючих виникнуть блискучі шанси.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Матеріальні, організаційні проблеми, труднощі у плануванні ви зможете успішно подолати. У шефа "сім п'ятниць на тижні" та безліч нереалізованих планів, завдань, які вам визначено втілювати. Пощастить знайти вихід із скрутного положення. Можливо, вам несподівано простягне руку допомоги друг, кохана чи просто хороша людина. Скористайтеся нею вчасно та з добрими намірами. Розплатіться з боргами та виконайте всі зобов'язання. Це покращить настрій і триматиме вас у тонусі.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Відповідальність за близьких – актуальна тема тижня; болючі проблеми у стосунках із коханими знову завітають із минулого, вимагаючи термінового вирішення. Імовірні матеріальні ускладнення, їх доведеться зазнати. Не женіть хід подій, реальність диктує свої закони і ваше завдання їх виконувати. Заповзятливе угідництво шефу може вилитися в перевтому чи хворобу, тому не поспішайте виконувати накази – здоров'я дорожче. Несподівана зустріч у дорозі може стати доленосною.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Рак пожинатиме плоди своєї працьовитості. Бажання заробити більше грошей – цілком нормальне явище і вписується в життєву програму. У середині тижня зменште темп, розслабтеся - зараз здоров'я, як ніколи, потребує турботи. Спробуйте різні лікувальні методики, прислухайтеся до позивних організмів, всяке насильство над собою протипоказане. Рівняйтесь на оточуючих, вони розблокують ваші комплекси.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Тиждень асоціюватиметься з броунівським рухом. Суцільні несподіванки, спонтанні повороти ситуації вимагатимуть миттєвої реакції, кмітливості. Займіться самоосвітою, нові знання зараз дуже потрібні для професійного зростання. Інформаційні джерела для ваших послуг. Актуальними будуть контакти з людьми. Втім, ви не підвладні стресам, адже екстрім – тонік для вашого єства. Обов'язково зберігайте зв'язок із однодумцями, друзями.

Діва

Діва
Діва

Завдяки підтримці впливових осіб, бажані фінанси наповнять кишені. Але це не манна небесна, а зароблені в поті чола гроші, не більше. Легких надходжень не буде. Тому дбайливо поставтеся до отриманих коштів і не поспішайте їх витрачати на різні забаганки. Запорука вашого достатку протягом усього тижня – це скромність потреб. Прислухайтеся до партнерів, вони здатні вам дати цікаву нетрадиційну пораду.

Терези

Терези
Терези

Події тижня мотивовані кармічно, і часто вам бракує сміливості як у спілкуванні з людьми, так і в діалозі зі своєю совістю. Тепер слід розставити акценти, підібрати ключик до ребусів минулого, розібратися у прихованих мотивах людських вчинків, покаятися у своїх помилках. У критичну мить не грайте на душевних струнах людей. Якщо хочеться придбати модну новинку, випробувати екзотичний кулінарний рецепт – зробіть це.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Завдяки природному дару вам пощастить адаптуватися до обставин, насамперед на трудовому фронті, і не наламати дров. Інтуїція плюс нетрадиційний підхід до справ мають поєднуватися з послідовністю та практичністю. Не зациклюйтесь на негативних емоціях, які ви схильні всмоктувати, як губка, оскільки це загрожує низькою працездатністю та погіршенням здоров'я. Забудьте про самотність; спілкування з людьми, цікава інформація у п'ятницю вам потрібні як повітря.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Магнітом приваблюватимете все оригінальне, прогресивне, а рутина – вселятиме нудьгу. Не слід покладатися на колег по роботі, оскільки доведеться виправляти їхні недогляди, регулярно стикатися з чужою забудькуватістю та недбалістю, та й серйозні домовленості від цього постраждають. Прислухайтеся до порад мудрих людей, які знайдуться на роботі. Несподівані повороти у відносинах, психологічні розв'язки допоможуть вам перейти до вищої, щасливої ​​фази розвитку.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Ви налаштовані йти "ва-банк", наполегливо домагаючись поставленої мети, але під впливом емоцій ризикуєте розтратити сили на другорядне. Тому, якщо є доленосна мета, заради якої можна поставити на карту все, що маєте, сконцентруйтесь, увімкніть психологічний дар, і перемога буде за вами. Якщо раніше ви багато що планували, бажання здійснюватимуться, начебто за велінням чарівної палички (у кар'єрній сфері, партнерстві). Експерименти в інтимній сфері подарують радість!

Водолій

Водолій
Водолій

Беріть участь у корпоративних заходах, беріть на себе організаторські функції, чаруйте шефа творчою оригінальністю та заробляйте бали на користь кар'єри. Тільки у колі однодумців ваша душа співатиме. Колектив – потужний узгоджений механізм, де кожна його ділянка виконує індивідуальну функцію, і ви також не є винятком із правил. Дисциплінуйте емоції, пам'ятайте про відповідальність, не випускайте з уваги основні цілі та наміри, тоді все буде в порядку.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

На початку тижня Рибки необ'єктивні в самооцінці, схильні до нервових зривів, що може спричинити пробої в біополі та негативно позначитися на здоров'ї. Краще тримати емоції під контролем і більше покладатися він, оскільки розраховувати на чужу підтримку немає сенсу. Допоможе філософський погляд на життя, сприйняття людей такими, якими вони є, адже небеса посилають лише ті випробування, які ви можете винести. Піклуючись про сім'ю та кар'єру, зараз ви розширюєте коло знайомств і підтримуєте старі романтичні зв'язки.

Нагадаємо, що будуть, як "Злюки бобри": які знаки Зодіаку ніколи не вживаються - перевірте, перш ніж переїжджати.

Раніше ми повідомляли, що ці знаки зодіаку краще не чіпати: їх вважають найтоксичнішими.