"Укрпошта" прагне не пасти задніх та надавати послуги по пересилці товарів та посилок, але регулярно потрапляє у скандальні ситуації, коли посилки пропадають, або доставляють у неналежному вигляді.

Повідомлення про неналежний стан та загублені посилки публікують під постами "Укрпошти" на сторінці в соціальній мережі Facebook. Цього разу оператор відповів на скаргу та вимоги клієнта про компенсації за пошкоджене майно.

Укрпошта. Фото: Youtube
Укрпошта. Фото: Youtube

У коментарі користувач Fb написав, що батьки з України надіслали цінні книги до Польщі, заплатили за доставку 200 грн, але посилка через півтора місяця повернулася назад. У пошкодженому вигляді.

Скриншот коментаря. Фото: Facebook
Скриншот коментаря. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мало того, що посилка десь півтора місяця десь каталась, мало того що посилку прислали назад, бо з якоїсь причини, ваша контора не спромоглась доставити те, за що взяла гроші, та іще пошкодила майно. А саме, література, яка мала бути відправлена попала під якусь рідину, і фактично пошкоджена. — поскаржився українець.

На що в Укрпошті відповіли, що "у разі надходження відправлення у пошкодженому стані, у адресата є можливість скласти відповідний акт відразу у відділенні, написати заяву та ініціювати службову перевірку для того, щоб визначити на якому саме етапі пересилання відправлення було пошкоджене".

Під час даної перевірки також буде розглянута тема компенсації коштів. Причини повернення зазвичай зазнаються на відправленні. Якщо причини повернення не зазначено, або Ви не згодні з причинами повернення Ви маєте можливість подати заяву на компенсацію. Запит за посиланням https://www.ukrposhta.ua/ua/rozshuk-mrpv — написали оператори поштового зв'язку.

Скриншот коментаря. Фото: Facebook
Скриншот коментаря. Фото: Facebook

Нагадаємо, ми писали, що якщо поруч немає аптеки: "Укрпошта" порадувала українців новою послугою.

Як повідомляв "Знай.ua" до 60-ти чекати не потрібно: українцям запропонували вийти на заслужений відпочинок у 54 роки, що необхідно.

Також "Знай.ua" інформував, купівля стажу для пенсії: українцям показали "річні" розцінки, як правильно оформити.