В Україні продовжують падати ціни на бензин, дизельне паливо та скраплений газ, але при цьому темпи здешевлення помітно сповільнилися. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українські водії із завмиранням серця кілька днів поспіль спостерігали "цінопадом" на АЗС. Помітно подешевшали всі марки бензину, дизельне паливо та скраплений газ. На даний момент здешевлення уповільнилось, але не зупинилося.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 26 січня бензин А-95 преміум у середньому пропонується по 50,80 гривні за літр, що на 3 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня. Середній цінник бензину А-95 становив 48,91 гривні за літр, а це на 2 копійки дешевше, ніж днем ​​раніше. Бензин А-92 не змінився в ціні і, як і раніше, відпускається в середньому по 47,53 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Дизельне паливо в середньому коштує 52,76 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж попереднього торгового дня. Зріджений газ став лідером із здешевлення, втративши в ціні 6 копійок. Середній цінник досяг позначки 27,05 гривні за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на АЗС падають і пальне в надлишку, але так буде не завжди: що чекає на українських водіїв уже в лютому.

Також наш портал інформував, українців попередили про подорожчання продуктів, послуг та палива у 2023 році: розпочнеться з січня.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, водіям розповіли, який штраф може загрожувати за створення аварійної ситуації на дорозі: перелік порушень.