У тимчасово окупованому Криму народний депутат України від партії "Слуга народу" Сергій Безгін знайшов тітку. Все б нічого, але його рідна тітонька з 2019 року депутат "держради" Криму від путінської партії.

Українські журналісти виявили цей факт завдяки тому, що Євген у 2020 році переписав на тітку спадщину від бабусі та дідуся у місті Євпаторія – частину квартири.

Про це стало відомо завдяки повідомленню того з українських видань.

Віталій Безгін та Галина Герасимова, фото: соцмережі
Віталій Безгін та Галина Герасимова, фото: соцмережі

З'ясувалося, що нардеп Віталій Безгін у 2020 році відмовився від успадкованої частки квартири в окупованому росіянами Криму на користь своєї тітки із Сімферополя – Галини Герасимової (на фото праворуч), яка на той момент уже була депутатом "державної ради" Криму.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За дивним збігом обставин Герасимова є заступником голови "комітету держради" з питань державного будівництва та місцевого самоврядування - аналога профільного комітету Верховної Ради, членом якого є її племінник.

Тітка Віталія Безгіна у Євпаторії (січень 2023 року, по центру), фото: соцмережі
Тітка Віталія Безгіна у Євпаторії (січень 2023 року, по центру), фото: соцмережі

Нардеп каже, що переписати спадок через доручення було єдино правильним рішенням, яке погодило Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК). А рідній тітці він хоче "сісти першою, якщо та не втече раніше".

Відомо, що в політику Віталій Безгін, за інформацією журналістів, прийшов завдяки роботі в Офісі ефективного регулювання (BRDO), куди він прийшов із рекламного бізнесу у 2016 році, і де вже працював екс-прем'єр Олексій Гончарук.

Нагадаємо, у Кремлі почали готувати наступника для путіна, і в Україні вже знають ім'я.

Раніше повідомлялося, не 3 дні, але й не 3 місяці: скільки знадобиться часу ЗСУ, щоб опанувати танки Leopard та Abrams.

Також, скандальний законопроект підписано: в Україні посилили кримінальну відповідальність військових.