У більшості випадків прищі з'являються через генетичну схильність або в результаті гормональних змін, але нерідко причина криється в харчуванні. Які продукти здатні спричинити проблеми зі шкірою, пише Daily Express.

Якщо вам не дають спокою прищі, то насамперед потрібно знайти причину, адже проблеми зі шкірою можуть говорити про безліч збоїв в організмі. Однією з "нешкідливих" причин появи прищів є деякі продукти, прибравши які з раціону можна повернути чисту шкіру.

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Насамперед слід обмежити споживання молочних продуктів. Краще не дивитися у бік тортів, печива та шоколаду, оскільки в них також є молоко. Відмовившись від "молочки" слід знайти альтернативне джерело кальцію, йоду, а також вітаміну B12.

Солодкі продукти можуть стати причиною появи прищів. Рекомендована норма цукру на день складає 30 грамів, але при цьому слід пам'ятати, що він міститься і в багатьох інших продуктах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube
Проблемна шкіра. Фото: скрін youtube

Якщо в раціоні є їжа з високим вмістом насичених жирів, то від неї краще відмовитися, щоб підвищити шанси позбутися прищів. Горіхи, авокадо, риба та оливкова олія в раціоні знизить ризик проблем зі шкірою.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що вчені розповіли, кому категорично не рекомендується пити зелений чай: ризики можуть коштувати життя.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.