Вночі стало відомо про низку потужних вибухів у Ірані. З'явилася інформація, що ключові військові заводи атаковано дронами.

Також понад п'яти іранських військових баз піддалися бомбардуванням і, навіть, є шанс, що знищено сумнозвісний завод, який виробляв ті самі "шахеди", якими окупанти тероризують українців.

Також деякі ЗМІ розповсюдили інформацію, що Ізраіль розпочав спеціальну військову операцію на території Ірану але наразі цьому немає офіційних підтверджень.

Місцеві мешканці повідомляли у Твітер, що на вулицях чутно автоматні черги, а Корпус стражів ісламської революції підняв у небо військову авіацію.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також разом з низкою вибухів повідомлялося про масштабні пожежі на нафтопереробних заводах Ірану. У деяких містах розпочалися протести проти діючою влади.

Наразі офіційної інформації дуже мало, адже влада Ірану відключила інтернет у країні і повідомлення іноді з'являються лише у мережі Твітер.