Куртки брудняться в певних місцях, тому весь пуховик прати часто не обов'язково, тим паче є ризик, що після прання його не можна буде носити. Є декілька методів, як почистити забруднення не використовуючи прання.

Швидкий метод, займе у вас лише 10 хв часу та декілька простих інгредієнтів. Про це пише She dreams of alpine.

Пуховик, фото: Знай.ua
Пуховик, фото: Знай.ua

Перед тим, як починати чистку рукавів одним з наведених способів, потрібно провести тест. Найкраще це зробити з внутрішньої частини куртки чи пуховика, щоб переконатися, що засіб не зіпсує відтінок чи структуру тканини.

Мильний розчин з господарчого мила

Натираємо в теплу воду господарське мило на тертці і замочуємо в тазу рукави пуховика або куртки — залишаємо на 30-40 хвилин, затираємо губкою або ганчіркою і змиваємо.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нашатир

Розвести у ємкості 100 мл води та 1 чайну ложку нашатирю, 1 чайну ложку гелю для миття посуду — перемішуємо. Змочуємо в розчині губку і наносимо на рукави куртки або пуховика, залишаємо на 30 хвилин і змиваємо.

Засіб від жирних плям

Суміш крохмалю і солі в пропорції 1:1 додати води, щоб отримати пасту. Такою пастою потрібно намазати плями, почекати та змити вологою губкою.

Перекис водню не лише для ран

Нашатирний спирт і перекис з'єднується в пропорції 1:1. Потерти проблемну зону і змити водою.

Нагадаємо, ми писали, що скільки потрібно грошей, щоб почуватися фінансово незалежним: 4 поради експерта.

Як повідомляв "Знай.ua", як "вибити" з родичів компенсацію витрат на поховання: поради юриста.

Також "Знай.ua" інформував, про борців з підвищеною вологістю та пліснявою: кімнатні рослини, які й око порадують, і користь принесуть.