Старіння шкірних покривів починається після 20 років. Спочатку ознак не видно, але чим далі, тим помітніші зморшки, пігментні плями та дряблість. Однак після цього рецепта ваша шкіра буде сяяти, а зморшки розгладяться.

Кожен день за годину до сну наносіть на обличчя суміш гліцерину і вітаміну Ε. Що потрібно:

Маска для обличчя. Фото: Youtube
Маска для обличчя. Фото: Youtube

Ηa 30 грамів гліцерину беремо 10 капсул вітаміну Ε.

Капсули проткнути голкою і видавити олію в пляшечку. Βce це можна купити в аптеці за низькою ціною.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Перед нанесенням засобу необхідно очистити шкіру обличчя і зробити легкий масаж м'якою щіточкою, щоб поверхня злегка почервоніла. B цьому стані клітини максимально вбирають поживні речовини. Також фахівці радять зволожувати приміщення коли використовуєте маску з гліцерином.

Маска для обличчя. Фото: Youtube
Маска для обличчя. Фото: Youtube

Вологість повітря у квартирі повинна бути як мінімум 60%. Оптимальна температура при цьому — 18-20 градусів. В таких умовах гліцерин забезпечує шкіру вологою, вбраної з повітря. Він пом'якшує, усуває сухість, позбавляє від лущення, підвищує пружність, згладжує зморшки.

Є один недолік — шкіра стає трошки липкою, поки гліцерин буде вбиратися. Щоб пом'якшити неприємні відчуття, збризніть шкіру освіжаючим тоніком.

Щоранку ви будете помічати реакцію шкіри на таке живлення. Зморшки будуть розгладжуватися, а колір вирівнюватися.

Нагадаємо, ми писали, що фахівці порадили, як подолати хронічну втому: декілька порад від фахівця.

Як повідомляв "Знай.ua", які популярні продукти шкодять зубам: мають нищівний вплив на емаль.

Також "Знай.ua" інформував, лікує стебло і вбиває плісняву: як зробити незамінне добриво для кімнатних рослин з активованого вугілля.