Відомий своїми важливими прогнозами ведичний астролог Дмитро Вартанян, який нещодавно заявив, що Україна попрощається із військовими діями у травні 2024 року, назвав терміни, коли підле вторгнення російських окупантів закінчиться. Він упевнений, що українським військам вдасться повернути усі окуповані території.

Про це Дмитро Вартанян детально розповів у гостях шоу "PeopleLife" на їхньому YouTube-каналі.

Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube
Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube

За словами астролога, не виключено, що після деокупації до України приєднуватимуться ще деякі території.

Дмитро Вартанян також розповів, що чекає на Україну вже найближчими місяцями.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube
Дмитро Вартанян, скріншот: YouTube

[quote author=""]"З позитивом можна дивитися на літні місяці і початок осені. Я думаю, що це відродження економіки, відбудова будівель. Нам відбудовувати багато всього, від доріг, шкіл і закінчуючи мостами і містами. але не буде швидко. Тут бере участь Сатурн, а де він бере участь - не буває швидко", - розповів Дмитро.

Вартанян прогнозує, що війна в Україні завершиться у травні 2024 року, що не збігається з прогнозами багатьох тарологів та екстрасенсів – вони прогнозують завершення повномасштабного вторгнення навесні – на початку літа 2023 року.

Нагадаємо, відомий астролог розповіла, коли прийде "мирний процес" до України.

Раніше повідомлялося, "Зовсім божевільний...": відомий астролог передрік ліквідацію путіну, ніякі "наступи" не допоможуть.

Також, підвищення, нове кохання і потік удачі: три головні дні лютого, коли везіння посміхнеться всім знакам Зодіаку.