Зелений горошок, кукурудза та оливки: змінилася ціна на популярну консервацію

Українські супермаркети на початку лютого змінили ціни на популярну консервацію. Скільки доведеться викласти за зелений горошок, кукурудзу та оливки, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Цінники на консервацію у супермаркетах почали більше радувати гаманці українців, адже перші дні лютого знаменувалися здешевленням.

Все ще прекрасна Надя Мейхер попередила українців про небезпеку: "Це втрата"

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Надія Мейхер, фото: Instagram
Надія Мейхер, фото: Instagram

Популярна українська співачка Надія Мейхер (Грановська) поміркувала про час та його швидкоплинність. Відповідну посаду вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Вона впевнена, що мудрість та рівень мислення людини не визначається кількістю прочитаного та побаченого матеріалу. Насправді набагато важливіша якість цього матеріалу та вміння його засвоювати.

Українці масово переплачують за світло, в Yasno розповіли, як цього уникнути

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Оплата за комунальні платежі у багатьох сім'ях забирає левову частину бюджету, але не всі українці знають, що іноді й переплачують за ту саму електроенергію. Так-так, ви все правильно прочитали. Існує реальний ризик того, що ви переплатили і це все через одну дрібницю, яку не всі враховують. Оскільки ніхто не хоче віддавати свої кровно зароблені просто так, то давайте розбиратися, як цього уникнути.

Кошовий з "Кварталу 95" згадав, як міг заробити $10 млн за дружбу з Зеленським: "Сидіти на д*пі рівно"

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський - Президент України, колишній гуморист та учасник "Кварталу 95", який віддав головну роль на гумористичній ниві Євгену Кошовому, своєму найкращому другу. Вони підтримують теплі стосунки та навіть спілкуються. Наразі "лисий" комік, в інтерв'ю для Youtube-каналу "Бомбардир" розповів про одну історію, пов'язану з партією "Слуга народу". Арт-директор студії "Квартал 95" розповів, як з моменту появи Володимира Зеленського на посаді глави держави на їхній дружбі хотіли заробляти інші люди. Актор зізнався, що міг легко стати мільйонером, але спрацювало сумління.

На Україну чекають морози до -18 вже з 6 лютого: прогноз погоди на тиждень

Українці, сніг, зима. Фото: Знай.ua
Українці, сніг, зима. Фото: Знай.ua

Почався лютий, що в головах багатьох українців будить надію на швидке потепління, догляд зими та можливість нарешті зняти шапки, куртки та підштанники. Однак останні роки останній місяць зими завжди зберігав у собі загадку, оскільки відрізнявся від грудня та січня особливими холодами. Цього разу відбувається так само. Інший синоптик, Станіслав Щедрін, заявляє, що протягом цих вихідних на всій території України очікується прибуття холодного арктичного повітря, яке принесе не лише сильний сніг, а й хуртовини.