Популярна українська співачка Надія Мейхер (Грановська) поміркувала про час та його швидкоплинність. Відповідну посаду вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Матеріальний світ нас намагається втиснути в часові рамки. Диктує, що мовляв, ми повинні піддаватися його темпоритму, встигати вбирати всю інформацію, яка з'являється в радіусі 360 градусів. Чи є в цьому необхідність? До чого призводить засмічення свідомості, чуттєвості такої кількості сміття? І як навчиться відрізняти сміття від чогось дійсно необхідного? , - запитала виконавиця.

Надія Мейхер, фото: Instagram
Надія Мейхер, фото: Instagram

Вона впевнена, що мудрість та рівень мислення людини не визначається кількістю прочитаного та побаченого матеріалу. Насправді набагато важливіша якість цього матеріалу та вміння його засвоювати.

«Чим більше інформації ми намагаємося поглинути, тим складніше визначити, хто Я, що мені потрібне насправді. Накопичуючи в собі чужі емоції, коли починають превалювати в людині більше негативних висновків, розчарування, зрештою стирається фільтр із сортування інформації, людина втрачає зв'язок зі своїм фізичним та духовним здоров'ям» , - додає Мейхер.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Фото зі сторінки Надії Мейхер
Фото зі сторінки Надії Мейхер

Вона впевнена, що кожному необхідно пам'ятати – рятувати світ треба, починаючи з себе. З пошуку внутрішнього балансу та згоди.

"Бити себе в груди, доводячи свою правоту, навіть якщо ви маєте рацію, це втрата внутрішньої опори, це втрата своєї енергії. А якщо це входить у повсякденність, починає страждати весь організм, виходить, що людина «з'їдає» саму себе. що ми бурхливо на щось реагуємо (жаль горю, злість на несправедливість, сльози і т.д.) - все це з одного боку не допоможе цим ситуаціям, а з іншого руйнує нас зсередини. Вийти за рамки лінійності часу! І нехай світ чекає або наздоганяє Вас! Стати спостерігачем! Розвивати свій Дух!" , – рекомендує зірка своїм шанувальникам.

Скрін, Instagram Мейхер
Скрін, Instagram Мейхер

"Коли ми на хвилі своєї душі, час перестає існувати", "Філософія від красуні!", "Добре сказано. Особливо у наш час. Зараз просто шквал всього руйнується на тебе. Правильно, потрібно фільтрувати» , – підтримали її фанати.

Нагадаємо, що красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте.