В Україні відбулися кадрові зміни - міністра Міністерства оборони Олексія Резнікова зняли з посади, також провели низку інших пертурбацій.

Інформація з'явилася на сторінці Telegram глави фракції Слуги народу Давіда Арахамія. Він зазначив, що війна диктує кадрову політику. Час і обставини потребують посилення та перегрупування. Це відбувається зараз і буде відбуватися в майбутньому.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

Війна Тому: Олексій Резніков у рамках уряду переводиться на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості для посилення військово-промислового співробітництва, що абсолютно логічно, враховуючи його експертизу по «Рамштайну» й необхідність «підняти» Міністерство, яке повинно робити більше. Генерал-майор Кирило Буданов очолить Міністерство оборони, що абсолютно логічно для воєнного часу. МВС - Ігор Клименко. СБУ - Василь Малюк. — зазначив політик.

Також Арахамія підкреслив, що керуючись законами логіки, силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики. Він також зазначив, що ворог готується наступати, а Україна готується захищатися й повертати своє.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що військовий експерт розповів про новий наступ росії у лютому-березні: "Перший пішов, дивізію зірвали з підготовки"

Як повідомляв "Знай.ua", п'яний прапорщик застрелив молодого окупанта, а з нього посмертно зробили "героя" загиблого в бою.

Також "Знай.ua" інформував, експерт заявив, коли ЗСУ піде у контрнаступ: "Незабаром буде..."