Улюбленець всіх без сумніву українців Валерій Залужний тепло привітав свого старого друга, начальника Генерального штабу Збройних Сил генерал-лейтенанта Сергія Шаптала з днем народження.

Про це стало відомо з публікації Валерія Залужного на його сторінці у мережі Фейсбук.

"Мій Друг, Герой України, Начальник Генерального штабу Збройних Сил генерал-лейтенант Сергій Шаптала сьогодні відзначає 50-річчя. Ми дружимо майже все життя. Гідно пройшли наші військові шляхи, досягнувши їх вершин, і, головне, залишились людьми. Війна згуртувала нас, підкреслила сутність. Мужність, виваженість і людяність Сергія Олександровича проявилися з перших днів російського вторгнення у 2014-му році. Орден Богдана Хмельницького та «Золота зірка» Героя України це тільки доводять. Як і те, що старший син обрав шлях батька і є офіцером Збройних Сил України. Безсонні ночі, десятки годин напруженої роботи, тисячі документів - все для забезпечення боєздатності війська, все для прийдешньої Перемоги. Дякую за дружбу, за надійне плече і підтримку! За самовіддану службу своєму народові! Честь служити пліч-о-пліч у цей трагічний і величний час! Многії літа, мій Друже! Щастя вашій прекрасній родині! Хай повниться ваш славетний козацький рід! Хай квітне наша Україна!", – написав Валерій Залужний.

пост Валерія Залужного у Фейсбук
пост Валерія Залужного у Фейсбук

Дружній пост Головнокомандуючого розчулив українців і сотні людей приєдналися до теплих привітань Валерія Залужного. Від усіх підписників Залужного, Сергію Шапталу набажали міцного здоров'я та витримки задля нашої майбутньої перемоги.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

коментарі під постом Валерія Залужного
коментарі під постом Валерія Залужного

Як повідомляв Знай раніше, українцям показали принципову прірву між скандальним чиновником Андрієм Коболєвим та Головнокомандувачем Валерієм Залужним.