Колишню речницю ДСПУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби через відпочинок за кордоном, яким вона похизувалася в соцмережах.

Про це речник ДПСУ Андрій Демченко повідомив у коментарі УП. Також він наголосив, що фото і коментарі Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі.

Плантовська втрапила до скандалу після публікації у своїх соцмережах фотографій з відпочинку в Парижі під час святкування нового року. та російського різдва.

Колишня речниця, яку перевели з Одеси у Житомирський прикордонний загін, знову втрапила у скандал. під своєю новою фотографією вона висміяла тих, у кого "нема грошей", заявивши, що їм до неї – "як до неба рачки".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Втім кмітливі українці вказали їй на місце: "Рачки — то твій соціальний ліфт. У нас трохи інші засоби. Поки в країні йде війна, не ганьби інститут державної служби".

Помічник голови ДПСУ, прессекретар Андрій Демченко нагадав, що після випадку в Парижі, у відомстві відразу відреагували на це. Її було спочатку переведено з посади офіцера пресслужби Південного регіонального управління для проходження подальшої служби в Житомирський прикордонний загін, а надалі звільнено.

Нагадаємо, ми писали, що одеська прикордонниця потусила у Парижі під Новий рік: тепер обіцяють потрусити навіть шефа Сергія Мула, у якого був паспорт Колумбії.

Як повідомляв "Знай.ua" Валерій Залужний показав свого справжнього друга: "Гідно пройшли наші військові шляхи".

Також "Знай.ua" інформував, що Гетманцев засумував за нардепом ОПЗЖ Абрамовичем, який за лічені дні до вторгнення втік з країни: "Великий патріот".