Зимові пуховики можуть втратити форму після невдалого прання або з часом, якщо довго його носити. Втім, подолати цю проблему можна і досить просто, тому не варто поспішати викидати курточку та бігти до магазину за новою. Про це пише "24 канал".

У пухових куртках є одна неприємна особливість: через частого використання, вплив погодних факторів, як підвищена вологість або через невдале прання пух всередині може нерівномірно розподілятися.

Як врятувати пуховик. Фото: скрін youtube
Як врятувати пуховик. Фото: скрін youtube

Через це куртка стає менш об'ємною і теплою, що зовсім не на руку, особливо в морози. Однак повернути пуховику первісний вигляд можна досить простим трюком.

Як врятувати пуховик, який втратив форму

Для того, щоб розрівняти пух усередині куртки, насамперед потрібно її випрати. Режим і температуру слід вибрати, керуючись інформацією, зазначеною на етикетці виробу.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Коли прання закінчиться, його потрібно запустись знову, але цього разу закинути в барабан пральної машинки кілька тенісних м'ячиків. Після цього слід поставити машинку на режим віджиму, а потім дістати пуховик і висушити його.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як випрати пухові подушки в пральній машині, не ризикуючи формою та об'ємом: дуже простий і корисний лайфхак.

Також наш портал інформував, як швидко і легко позбавитися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова.