Українцям повідомили про нові штрафи: хто і скільки заплатить уже 2023 року

Президент України Володимир Зеленський підписав закон. Цим документом, зокрема, зменшуються у кілька разів суми штрафів за несвоєчасну реєстрацію податкових накладних та розрахунків коригування до них.

Стало відомо, що відповідний законопроект №8079 передбачає низку змін, що сприяють покращенню ситуації із блокуванням податкових накладних.

Квитанція, штраф - фото ukr.media
Квитанція, штраф - фото ukr.media

Ольга Сумська розкрила секрет своєї феноменальної молодості, виглядає на 30: "Я бабуся двох онуків"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якийсь час тому артистка Ольга Сумська стала б'юті-експертом у шоу "Ранок з Україною".

Відома актриса, народна артистка України Ольга Сумська приєдналася до програми "Ранок з Україною", яка виходила по буднях на каналі "Україна". Зірка була провідною рубрики про красу, в якій ділилася власними перевіреними лайфхаками та порадами щодо догляду за тілом та обличчям.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Українцям подарують один день повністю зі світлом: чекати лишилося недовго

З осені 2022 року Україна почала жити в рамках віялових відключень електроенергії через те, що росіяни під час повномасштабної війни воюють виключно з мирним населенням та обстрілюють критичну інфраструктуру.

Бувають дні, коли світло не вимикають взагалі – це було на Новий Рік та Різдво. Але виявилося, що навіть свята не потрібні для того, щоби електрика була в будинку весь день. В Укренерго назвали, коли це станеться.

Електрика, скріншот: YouTube
Електрика, скріншот: YouTube

Віктор Павлік показав, як красуні намагаються попою, поки Репяхова хизується в трусах

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова нещодавно порадувала шанувальників новими публікаціями, одна з яких показує молоду матусю в збудливому образі на фотосесії.

У цей час її чоловік Віктор Павлик їздить Україною з благодійними концертами, щоб збирати гроші воїнам ЗСУ.

Але цікаво не це, а те, що Віктор опублікував у себе в Instagram Stories. Там привабливі дівчата пристрасно танцюють під одну з його пісень. А наприкінці роблять "небезпечний" рух, повертаючись до камери попою та нахиляючись.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Олександр Усик присоромив главу МОК, через бажання повернути спортсменів з Росії до міжнародних змагань: "Медалі крові, смерті та сліз"

Олександр Усік звернувся до голови міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, який розглядає питання повернення російських спортсменів до Олімпійських ігор. Світова спільнота засуджує намір МОК, Усік нагадав про вбивства українських спортсменів та тренерів.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram