Ледачим інколи буває кожен з нас. Проте, представники окремих знаків Зодіаку більш "вправні" у цьому, ніж інші. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які занадто ліниві навіть для того, щоб пальцем поворухнути.

За словами астрологів ці люди вважають за краще лежати на дивані, дивитися телевізор і насолоджуватися неробством.

Найледачіші знаки Зодіаку:

Риби

Астрологи віддали першість представникам цього знаку і називають Риб настільки лінивими, що для них є катуванням навіть ранкове вставання з ліжка.

Риби
Риби

Риби можуть довгий час лежати у ліжку, вимикаючи будильник кожні 10 хвилин. У цей час вони ніжаться в ліжку, збираються з думками і тільки потім йдуть у справах. А повернувшись додому, вони завалюються на ліжко, відкладаючи всі домашні справи на потім.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Терези

Найголовніша їхня негативна риса, це те, що ці люди ніколи не звертають уваги на дедлайни. Попри те, що терміни починають підтискати, Терези все одно не підірвуться й не почнуть щось робити.

Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube
Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube

Крім того, представники цього зодіакального сузір'я чекають, поки хтось прийде і все за них зробить. Через таку вдачу у них часто виникають проблеми на роботі. Люди, які відкладають все до останнього мало кому подобаються. Також їх не недолюблюють через постійні запізнення.

Водолій

Астрологи запевняють, що Водолії готові на все, аби нічого не робити. Наприклад, вони можуть прикинутися хворими, запевняючи, що у них болить нога або голова, що вони відчувають слабкість і тиск.

Ці люди здатні вигадати будь-яку "поважну" причину, щоб їх не чіпали. А сходити в магазин за продуктами або прибратися вдома – справжні тортури для Водолія.

Водолій
Водолій

Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен

Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро