Володимир Зеленський якось розповів українцям про свої кулінарні уподобання.

У літаку український президент розповів про те, що любить українську та італійську кухню. Володимир Зеленський зазначив, що любить смажену картоплю, котлети, квашену капусту, а з італійської кухні він любить спагетті.

Це сталося до повномашстабного військового вторгнення росії в Україну, коли наш президент ще променисто посміхався.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"З української кухні та італійської. З української - те що вдома. Я дуже люблю смажену картоплю, тому її дуже рідко їм. Дуже рідко, раз на півроку. Котлетки - звичайні домашні, квашену капусту дуже люблю. Тільки з маслом, яке пахуче наше. З італійської дуже люблю спагетті", - зазначає український президент.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Відео із визнанням Зеленським стало популярним у ТікТок, зокрема на порталі zelenskiy_love воно зібрало двісті десять тисяч лайків та безліч коментарів як позитивного, так і негативного характеру.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

[quote author=""]"Щира і хороша людина, здоров'я та терпіння Вам!"; "Він мені подобався у 95 кварталі як президента не сприймаю"; "Володимир Олександрович а борщ???", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський майже розплакався на виступі у Європарламенті: "Лідер, якого поважає весь світ" .

Раніше ми повідомляли, що наша перемога змінить світ: Зеленський закликав Велику Британію допомогти з літаками для України.

Також стало відомо, що Кошовий із "Кварталу 95" згадав, як міг заробити $10 млн за дружбу із Зеленським.