Наші читачі знають, що ми іноді публікуємо прогнози та прогнози щодо майбутнього, але тільки від перевірених та авторитетних астрологів, тарологів та екстрасенсів. Цим людям вірить багато українців. Зараз найголовніше, що турбує багатьох – знати, коли закінчиться війна.

Відомий український екстрасенс Валерій Шатілович розповів, коли може здійснитись головне бажання кожного українця. Є позитивні сигнали на 2023 рік.

Про це розповів відомий український екстрасенс Валерій Шатілович у розмові на YouTube-каналі ТОР.

Валерій Шатилович та ведучий, скріншот: YouTube
Валерій Шатилович та ведучий, скріншот: YouTube

За його словами, для України 2023 однозначно переможний, і наші бійці зможуть вигнати російську армію з окупованих територій. Екстрасенс упевнений, що українці не побачать перемогу, а відчують її.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

[quote author=""]"Це має статися, коли будуть розквітати дерева і кущі. На початок літа все йде" - сказав Шатілович, натякнувши, що основні події будуть навесні.

А також екстрасенс назвав яскравий провісник закінчення війни.

Крім того, екстрасенс прогнозує "чистку" в нашій країні: багато бізнесменів і політиків втратить свої мільярди, каже ясновидець.

Нагадаємо, "Це відродження...": відомий ведичний астролог назвав дату кінця негода України, зміни прийдуть із теплом.

Раніше повідомлялося, "Зовсім божевільний...": відомий астролог передрік ліквідацію путіну, жодні "наступи" не допоможуть.

Також, "Відчуємо полегшення...": відомий астролог розповів, коли в Україні перестануть вимикати світло.