Державна компанія "Нафтогаз", яка за словами економічних експертів, за крок від дефолту, через свою дочірню компанію заплатила за оренду елітних броньованих BMW 4,2 млн грн.

Компанія "Нафтогазбезпека" взяла в оренду два броньовані автомобілі з особистими водіями.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Броньований BMW, скріншот: YouTube
Броньований BMW, скріншот: YouTube

Документи, які опинилися у полі уваги журналістів, не говорять про те, який саме автомобіль отримає в оренду "Нафтогазбезпека".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Файл із короткою інформацією про договір називається "Звіт про договір оренди БМВ". У власності "УТН Безпека" є лише один автомобіль такої марки – BMW 750 LI.

Це елітний автомобіль, ціна на який може сягати десятків мільйонів гривень. При цьому керівництву "Нафтогазу" дозволять користуватися такою машиною протягом року за 4,2 млн. грн.

Нафтогаз. Фото: Yоutube
Нафтогаз. Фото: Yоutube

Є інформація, що "Нафтогазбезпека" через підприємство "Укртранснафта" належить тому ж "Нафтогазу".

Фактично гроші з національної компанії переходять до дочірнього підприємства, яке належить іншому дочірньому підприємству. В автопарку "УТН Безпека" є ще кілька елітних авто. Ймовірно, вони також використовуються для того, щоб возити начальство "Нафтогазу", а для офіційного оформлення укладають договір оренди.

Нагадаємо, подорожчають одразу на 30%: які продукти в Україні скоро назавжди змінять свої цінники.

Раніше повідомлялося, доплати до пенсії у 2023 році: хто з українців може очікувати підвищення виплат.

Також, від вечері доведеться відмовитися? Українцям пообіцяли зростання цін на важливі продукти, є перелік.