Щотижня, незважаючи на повномасштабну війну проти росіян, в Україні відбувається якісь скандали – різних масштабів та напрямків.

Чи корупція, чи мовне питання, чи зрадники Батьківщини – причин достатньо. А зараз взагалі УАФ (Українська асоціація футболу) зганьбилися, представивши календар на 2023 рік... без Закарпатської області у складі України.

УАФ, фото: Telegram
УАФ, фото: Telegram

Карта України, скріншот: Youtube
Карта України, скріншот: Youtube

"Друзі, нам дуже шкода це констатувати, але була допущена прикра помилка. На одній зі сторінок календаря на карті України дизайнер примудрився "втратити" цілу Закарпатську область. Спасибі уважним уболівальникам, які й помітили помилку!", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дизайнер отримав догану і тепер зобов'язаний перерахувати донат на ЗСУ, а також придбати собі додому велику карту України, в якій не буде "втрачено" ні Крим, ні Донецька, ні Луганська області.

УАФ, скріншот: Facebook
УАФ, скріншот: Facebook

"Коли звіт про виконання зобов'язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ", "Може, і відсутність головного тренера на дизайнера повісите?", "А чому відразу всіх собак на дизайнера? А ті, хто перевіряв, стверджував?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, скажена Фаріон накинулася на неправильні імена українців: "Дуже багато питань"

Як повідомляв "Знай.uа", у Hogwarts Legacy знайшли Україну: незалежна з 1890 року

Знай.ua писав, "Рачки - твій соціальний ліфт": скандальну чиновницю ДПСУ поперли з держслужби