Практично щодня приходять важкі звістки з фронту, адже щодня гинуть воїни ЗСУ, які ціною свого життя захищають нашу свободу та незалежність.

Здебільшого більше уваги приділяють якимось популярним особам, проте цінувати їх треба всіх захисників. Зараз Верховинський селищна рада повідомила про смерть легендарного вівчаря Михайла Кознюка, який став відомим завдяки відео, де він розповідав про роботу з усім натхненням на місцевому діалекті.

Михайло Кознюк, скріншот: Youtube
Михайло Кознюк, скріншот: Youtube

"Михайло відстоював свободу власної держави і, на жаль, 12 лютого 2023 року внаслідок поранень, викликаних ворожим артилерійським обстрілом на Донецькому напрямку, віддав своє життя за наше майбутнє, за кожного з нас", - йдеться в публікації.

Михайло Кознюк, фото: Facebook
Михайло Кознюк, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Він народився 1996 року, в селі Буковець, Прикарпаття. І служив головним сержантом другої гірничо-штурмової роти, будучи на військовій службі за контрактом із 26 грудня 2021 року.

"Легендо! Будемо пам'ятати твою мужність, хлопче! Велика втрата для всіх нас", "Щирі співчуття сім'ї та сім'ї! Вічна пам'ять Герою!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, загинув один із найкращих льотчиків України Данило Мурашко: був вірний народу до кінця

Як повідомляв "Знай.uа", "Сльози заливають, не вірю": брат Ірини Федишин загинув, захищаючи Україну

Знай.uа писав, Пішов з життя легенда київського "Динамо": разом з ним ставали чемпіонами багато разів