У небі Китаю помітили дивне свічення: очевидці говорять про НЛО, влада закликає не панікувати

НЛО
НЛО

Рік тільки почався, але вже набрид своїми "сюрпризами" у вигляді землетрусів, вивержень вулканів. Тепер у мережі ще говорять і про появу НЛО. Так, у небі над Китаєм помітили дивне світіння і навіть встигли сфотографувати його на відео. Подробиці повідомляються у китайському виданні "Хуаньцю Шібао". У місті Цицикар китайської північно-східної провінції Хейлунцзян, що межує з росією, помітили дивні об'єкти, які пролетіли у вечірньому небі, лякаючи жителів дивним свіченням. Очевидці описують побачене, як "зв'язку" об'єктів, що летять, які не схожі ні на що відоме.

Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів..."

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Відома українська виконавиця Тіна Кароль нещодавно заявила, що вже давненько не веде щоденник у Telegram, бо має деякі проблеми. У неї відсутній поштовх, щоб сісти і почати щось робити. Наразі артистка знову поділилася своїми переживаннями. Тіна Кароль зізналася, що дуже хочеться обіймів, як і мільйонам інших українців, яким незабаром знову доведеться згадати, що відбувалося рік тому... 24 лютого, коли росіяни вторглися на територію нашої країни. Адже за тиждень річниця жтого нападу.

У ПриватБанку змінили правила користування кредитними картками: що потрібно знати

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Клієнти ПриватБанку пишуть час від часу відгуки про користування кредитними картками. Останнім часом побільшало випадків, коли виникли проблеми зі зняттям готівки та переказами кредитних коштів. Отже, відомо, що банк може заборонити переказувати кредитні кошти або знімати готівку. Одна з таких скарг з'явилася на порталі Мінфіну тематичному розділі відгуків. Заборонити використовувати кредитні кошти можуть лише у тому випадку, якщо банку здається, що проведені операції можуть бути пов'язані з високим ризиком або у клієнта проблеми з погашенням боргу.

Українські футболісти побили росіян на зборі в Туреччині - викликали швидку та поліцію: подробиці

Українці у Туреччині, фото Facebook
Українці у Туреччині, фото Facebook

У турецькому готелі "Royal Seginus" сталася бійка між гравцями українського футбольного клубу "Мінай" із прем'єр-ліги та російського "Шинника", які приїхали на збори. Вона була викликана зауваженням на адресу росіянина через некоректне ставлення до персоналу. Як повідомляє російський каналЗа попередніми даними, спочатку українці вимагали у росіян заспівати український гімн і пред'явили їм за те, що вони не виходять на мітинги проти війни.

Українцям починають виплачувати по 2500 гривень: хто отримає та як встигнути

Виплати українцям, які залишили рідні будинки у розмірі 2500 грн за програмою "єДопомога" від Червоного Хреста, вже почалися. Початок програми виплат внутрішньопереміщеним особам за участю місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариства Червоного Хреста України стартував. Це передбачено рішенням Кабінету Міністрів, ухваленим у квітні 2022 року. Урядове рішення розпочало роботу програму виплат, прийняту за участю місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариства Червоного Хреста України.