За словами астрологів, які присвятили зіркам все своє життя, кожен представник окремих знаків Зодіаку має певні риси. За датою, коли народилася людина, можна говорити, як вона виявить себе у житті, і які потрібно будувати очікування.

Цього разу астроексперти розповіли про найвитонченіші маніпулятори за знаком Зодіаку - це ті люди, які можуть добитися свого від інших людей усіма можливими і навіть "неможливими" способами.

Про це стало відомо завдяки новому відео від відомого українського астролога, який ділиться своїми прогнозами на YouTube.

Близнюки
Близнюки

Сузір'я Близнюків

Близнюки можуть стати дволикими, вони легко змінюють думку і завжди вдало переконують оточуючих, що саме вони мають рацію. Тут трохи "пахне" Козерогами, проте це все про Близнюків. Просто вони так уміло це приховують.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Близнюки звикли апелювати до свого авторитету та домагатися всього необхідного гучними словами. Завдяки своїм ораторським здібностям цей знак Зодіаку може спокійно навіяти будь-кому і що завгодно.

Сузір'я Раків, скріншот: YouTube
Сузір'я Раків, скріншот: YouTube

Сузір'я Раків

А ось найсильніші у плані маніпуляцій – це Раки. Вони завжди вирішують свої проблеми та питання тим, що розчулюють або тиснуть на жалість своїх близьких, друзів та сім'ї. Якщо потрібно, вони пустять навіть сльозу для переконливості. Але як тільки вони отримують бажане, продовжують жити як ні в чому не бувало, виводячи людей довкола своєю поведінкою.

Нагадаємо, "Скористатися по максимуму": відомий астролог назвав важливу для України дату та вказав терміни настання Росії.

Раніше повідомлялося, гороскоп на тиждень з 13 по 19 лютого для всіх знаків Зодіаку: нове кохання Водоліїв, дохід Тельців та скасування кави у Львів.

Також, зрада - це не про них: п'ять знаків Зодіаку, з якими можна дружити до глибокої старості.