Українці залишають свої відгуки від спілкування з фінансовими установами на тематичному сайті, де можна розповісти детально історію. Цього разу жінка поскаржилася на здирницькі комісії в Ощадбанку.

Про це стало відомо на сайті Мінфін, який публікує дану інформацію. Жінка, яка назвалася Марта Баранецька пише, що 14 лютого 2023 року звернулася до відділення Ощадбанку, щоб оплатити дублікат свідоцтва про народження дитині.

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

В Бориславському РАГСІ ми отримали 2 платежі для оплати один на 0.57 коп. другий на 137 грн. Коли ми відвідали Ощадбанк ми отримали інформацію що оплати за квитанцію 0. 57 коп. виносить 30 грн, а за другу квитанцію 35 грн. Тобто за 2 квитанції 65 грн переплати. - скаржиться жінка.

Жінка поставила риторичне питання, чи у інших цивілізованих країнах є таке здирництво? Тобто сім'я з середнім доходом замість видати ці кошти на дитину, видасть на послуги банку, які в ліпшому випадку є ніякі. Каса працює лише одна, до якої черга до вечора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Простоявши подвійну чергу (у двох банках) нас поінформували, що вони закриваються на обід (одну годину). У зв’язку з тривожним сигналом по цілій Україні, банк відкрився сьогодні лише о 11 годині після відбою тривоги, о 12:30 працівник банку пішов на заслужений обід після 1,5 години роботи. І ми були змушені чекати. Тобто страчених декілька годин часу.

Відгук про роботу Ощадбанку
Відгук про роботу Ощадбанку

Водночас у коментарях до відгуку українці захистили банк, та зі здивуванням запитали, чому жінка не скористалася послугами Ощад24.

Коментар до відгуку
Коментар до відгуку

Нагадаємо, ми писали, що у ПриватБанку змінили правила користування кредитними картками: що треба знати.

Як повідомляв "Знай.ua", як отримати допомогу від держави на похорон пенсіонера: гроші виплачують по-різному.

Також "Знай.ua" інформував, клієнти Monobank втрачають гроші через шахраїв, люди обурені.