Українці масово страждають через безробіття та високі ціни, а нещодавно ще й послуги мобільного зв'язку суттєво подорожчали. На цьому фоні у бік операторів полетіли прокльони, і здавалося б, куди ще гірше, але "Київстар" зумів приголомшити своїх клієнтів.

До Дня святого Валентина оператор випустив таку собі "рекламу" одного з популярних тарифів, і при цьому торкнувся особистого життя співачки Наді Дорофєєвої, яка розлучилася з Дантесом і зараз активно будує стосунки з Кацуріним.

Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

По суті, "Київстар" просто висміяв поведінку зірки та спробував прорекламувати свій продукт завдяки її імені, але українці не оцінили цього, м'яко кажучи. Втручання у особисте життя, тим більше на фоні значного підвищення тарифів, викликало дуже бурхливу реакцію.

"Чекаю офіційного вибачення перед нею", "Київстар, щось ви перегнули", "Іспанський сором", - пишуть клієнти.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

При цьому співробітники компанії жартували на зауваження українців, а згодом скандальне відео видалили.

Коментарі - tiktok.com/@kyivstar_official
Коментарі - tiktok.com/@kyivstar_official

Коментарі - tiktok.com/@kyivstar_official
Коментарі - tiktok.com/@kyivstar_official

У самому рекламному відео оператор нібито пише Дорофєєвій, безкоштовно пропонуючи стартові пакети, але при цьому в іронічній формі згадує, що Дантес теж не одинокий і вже знайшов свою другу половинку - Дашу Кацуріну. І все це супроводжується піснею Дорофєєвої, в якій вона співає про любов до нового хлопця.

Нагадаємо, "Не питали мене...": абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця

Раніше ми писали про те, що "Київстар" підвищує тарифи для українців