Українці, які вже призвичаїлися до поштоматів тепер можуть скористатися поліпшеними послугами Нової пошти, та скористатися опцією пакувальник, щоб не думати про надійність відправлення.

Для самостійних відправлень більше не потрібно буде пакувати посилки. За вас це може зробити кур'єр, повідомляють у пресслужбі "Нової пошти".

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube
Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

Вартість послуги становитиме 15 гривень для посилок будь-якого розміру. Водночас документи будуть пакувати безкоштовно.

Щоб скористатися послугою, треба:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Відкрити мобільний додаток "Нова пошта" та створити посилку для відправки з поштомата;
  • "Створити ЕН" та обрати необхідний розмір відправлення;
  • вказати тип відправлення й активувати послугу "Пакування";

Потім треба буде обрати платника та розрахувати вартість. Наостанок, необхідно завантажити незапаковану посилку до поштомату та закрити комірку.

Скриншот інструкції
Скриншот інструкції

Також Нова пошта порадила як самотужки запакувати відправлення, де порадила які матеріали використовувати для пакування та як забезпечити якісну доставку крихких предметів.

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" тимчасово знижує тариф на доставку та відправку через поштомати: платити доведеться в рази менше.

Як повідомляв "Знай.ua" хто може скористатися Новою поштою безкоштовно: доставка за рахунок компанії.

Також "Знай.ua" інформував, що "Нова пошта" показала майстер-клас зі збагачення на повітрі, в компанії поспішили виправдатися: "Мені папір теж шкода"