Шеф-кухар, кулінарний експерт і переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко в інтерв'ю УП розкрив свою думку щодо Першої леді Олени Зеленської.

Вони разом працювали у розробці нового меню в українських школах, давали різні інтерв'ю та брали участь у проектах, які безпосередньо пов'язані із впровадженням нової програми. Тому Євген знає про дружину Президента не з чуток.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Він заявив, що більше часу, звичайно, він витратив на спілкування із командою Зеленською, а не з Оленою особисто. Однак щодо персональних зустрічей Клопотенко запам'ятав її дуже позитивною жінкою.

"У мене немає її номера телефону. Я спілкуюся з її командою. Я пересилаю її команді, а потім її команда від неї мені пересилає повідомлення. Ми так спілкуємося. Ми бачимося з нею в робочих групах. Іноді з їй кажемо. Вона дуже мені симпатизує, тому що дуже відкрита", - заявляє кулінар.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Однак у Першої леді є й загадка, за словами Євгена Клопотенка. Відповідь на неї знає лише Володимир Зеленський.

"Можливо, це її образ, а насправді вона деспот. Ніхто не знає. Крім президента", - пожартував Євген.

Нагадаємо, ідеальна порада, як почати правильно харчуватися від зірки "МайстерШеф" Клопотенко: "Просто візьміть..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Зеленська знайшла, в чому змінився її чоловік та Президент України: "Коли нам було по 17..."

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко готовий повіситися через "їжу": "Не вистачило"