Іноді українці можуть відчути проблему, пов'язану з неправильним розташуванням Wi-Fi-роутера, через що в далеких куточках квартири не завжди вдається зловити інтернет.

Тому зараз ми розберемо кілька порад, які повинні допомогти вам зрозуміти, де ж найкраще місце для розташування маршрутизатора у вашому будинку – для кращого покриття. Про це повідомляє видання Sante.

Wi-Fi роутер, скріншот: Youtube
Wi-Fi роутер, скріншот: Youtube

Вибір місця розташування Wi-Fi роутера неймовірно важливий, адже від нього якраз і залежить те, наскільки якісним і далеким буде інтернет-сигнал. Більше того, правильне розміщення маршрутизатора може значно підвищити продуктивність домашнього Wi-Fi.

Для хорошого покриття Wi-Fi рекомендується розміщувати роутер досить високому місці. Наприклад, на шафі чи полиці. Прочитавши цю пораду, багато людей можуть наважитися поставити маршрутизатор на холодильнику... проте цього робити не варто в жодному разі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це пов'язано з тим, що бажано тримати маршрутизатор подалі від інших електронних пристроїв та металевих предметів. Зокрема, це стосується мікрохвильових печей, які отримують сигнал у тому самому діапазоні, перериваючи його. Кухня точно не те місце, де має бути роутер.

Під'єднати роутер до незалежного живлення. Фото: Youtube
Під'єднати роутер до незалежного живлення. Фото: Youtube

Антени на маршрутизаторі не просто так. Якщо їх більше двох - в одному напрямку їх краще не ставити, а розмістити в різних положеннях, що дозволить охопити ширший діапазон з'єднання.

Нагадаємо, до туалету можна ходити спокійно: українцям запропонували самостійно "контролювати" час без світла.

Як повідомляв "Знай.uа", Київстар вибачився за ганебні жарти про особисте життя Наді Дорофєєвої: "З вами ніхто не хоче залишатися"

Знай.ua писав, "Або шахраї, або криворукі...": українці скаржаться, що переплачують за тариф Vodafone 60 грн