Світлана Лобода в коротких шортиках зізналася, що знайшла собі нового чоловіка: "Кохання виросло в ціні"

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода зовсім нещодавно розповіла, що останнім часом розучилася посміхатися. Хоча це цілком логічно через повномасштабну війну, яка триває, через те, що на мирні міста продовжують летіти ракети. Зараз вона розповіла про філософське поняття "Ікігай", яке прийшло до нас з Японії. Вона, як виявилося, вчить пошуку сенсу життя кожної миті. Своїм сенсом життя артистка називає, звісно, ​​улюблених дітей, сім'ю, глядачів, свободу, країну... і несподівано - чоловіка. На знімку вона в коротких шортиках і топіці тягнеться високо-високо вгору, розслабившись і віддавшись на мить.

Час заводити корову? В Україні дорожчає молоко та молочна продукція, нові ціни в супермаркетах

Молоко, скриншот: YouTube
Молоко, скриншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Молочна продукція поступово зростає в ціні, але прогнозується дедалі більший ріст ціни. Через війну та зруйновану інфраструктуру в Україні, практично всі товари дорожчають в ціні. Наразі інфляційні процеси відбуваються не так стрімко, але невдовзі може трапитися, що деякі продукти подорожчають ще більше. Наразі на порталі Мінфін реєструється невеличкий приріст ціни на весь асортимент молочної продукції. Подорожчання від декількох копійок, як, наприклад, у вартості кефіру, який став дорожчим на дві копійки впродовж місяця. До десятків гривень, як взяти сир твердий, який за місяць виріс в ціні на 44 грн за кілограм.

Сім'ї померлого окупанта подарували цілу пачку пельменів: другий син теж на підході

Росіяни на похороні, скріншот: YouTube
Росіяни на похороні, скріншот: YouTube

Якось раніше ми вже писали, що влада республіки Тува, що входить до складу РФ, якось "радувала" сім'ї загиблих окупантів роздачею овець. Здавалося б... що може бути абсурднішим. Однак росіяни щодня пробивають дно, тому ті новини, які в цивілізованому світі можна вважати неправдивими, легко втілюються в реальність, оскільки відбуваються у Росії. Наразі стало відомо, що в цій же республіці Тува сім'ї померлого окупанта подарували пачку пельменів... дивлячись на фотографії, можна побачити, наскільки зраділа мати вже двох дітей.

Кому ще не треба чекати пенсійного віку: яка категорія українців може отримувати виплати та пільги з 50 років

Пенсії, скріншот: YouTube
Пенсії, скріншот: YouTube

В Україні побільшало тих, хто може претендувати на виплати пенсії з 50 річного віку. В Україні пенсійний вік починається для жінок цей період починається з 60 років, а для чоловіків з 65 років. Міністерство реінтеграції нагадало, що є й такі українці, які мають право вийти на пенсію раніше, достроково у 50 років, а минулого року до переліку таких осіб було додано ще одну категорію. На вихід раніше визначеного терміну мають право багатодітні матері. Їм дозволять отримувати допомогу за наявності п'яти та більше дітей. Другою умовою значиться страховий стаж — не менше 15 років.

Знижками кашу не зіпсуєш: в українських супермаркетах падають ціни на гречку

Ціни на гречку, скріншот: YouTube
Ціни на гречку, скріншот: YouTube

Для всіх наших читачів, які уважно стежать за цінами на основні продукти харчування, є новини про дуже відому для українців крупу. Іноді її навіть використовують як валюту, особливо перед політичними виборами, проте сьогодні більшість людей воліє її просто їсти. Дані Державної служби статистики кажуть, що в українських магазинах падають ціни на крупи, і гречка не стала винятком. Згідно з інформацією від Держстату, в Україні в січні поточного року ціни на овочі почали підніматися через дефіцит товару високої якості, оскільки терміни зберігання добігають кінця.