Овочі стають "елітною" їжею: супермаркети приголомшили цінами на болгарський перець та огірки

Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf
Овочі та фрукти, ринок: фото ttelegraf

Популярні овочі в Україні практично перейшли до сегменту елітної їжі, про що говорять непідйомні цінники. Наприклад, болгарський перець лише за місяць подорожчав більше ніж на 30 гривень, а огірки на 45 гривень. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін. Для багатьох українців забезпечити себе необхідними продуктами стало справжнім викликом, адже ціни невблаганно зростають, чого не скажеш про зарплати. Навіть на найзвичніші огірки та перець цінники вже дуже неприємно дивують.

Віктор Павлік знайшов собі нову красуню Аніту, 14 лютого слухав слова про почуття не від Репяхової: "Нехай вам хтось любить, як я"

Павлік с Никитюк, фото Instagram
Павлік с Никитюк, фото Instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Віктор Павлік показав зізнання від молодої шанувальниці. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі. Відомий український співак Віктор Павлик має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 120 тисяч людей. Тут він ділиться новими фотографіями чи цікавими моментами із життя, а іноді спілкується із шанувальниками у форматі сторіс. 14 лютого, ймовірно, на честь Святого Валентина він опублікував побажання шанувальниці. Дівчина показала фрагмент із виступу співака, коли він виконував "Ти подобаєшся мені" .

Росія стягнула до кордонів літаки? У ЗСУ заспокоїли українців: "Ми трохи здивувалися"

Російська авіація, скріншот: YouTube
Російська авіація, скріншот: YouTube

Українці морально себе готують до перших роковин від початку повномасштабної війни та чекають різноманітних провокацій росіян, у тому числі й ракетних обстрілів. У командуванні заспокоюють, що готові до всього та російських окупантів не вдасться повторити свій прорив, як у 2022 році. Поряд з цим множаться різні страшилки про те, що путін стягує війська до кордону і готується до "великого наступу". Нещодавно почала з'являтися інформація про те, що до кордону з Україною стягнули літаки та обстріли з повітря можуть стати більш частим явищем. В українських повітряних силах Збройних Сил відреагували на інформацію про накопичення Росії авіації поблизу кордону.

Українці заплатять новий податок за квартиру, по 97 грн із квадрата

Нерухомість. Фото: Знай.UA
Нерухомість. Фото: Знай.UA

Цього року громадянам України за свої будинки та квартири доведеться сплачувати податок за новою формою. Нововведення вигадали у Міністерстві фінансів України. Ще що відразу впадає у вічі, так це те, що доведеться заплатити податок ще й за минулий 2022 рік. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної податкової служби. Цей податок стосується насамперед власників квартири, площа якої складає від 60 квадратів, та будинки площею від 120 квадратів. Якщо є і квартира і будинок, то їх загальна площа не повинна бути більшою за 180 квадратів. Є ще одна новація: не потрібно сплачувати податок за нерухомість, яка перебуває в окупації чи зоні бойових дій.

"Масований хвильовий удар": в Офісі президента розповіли, чого чекати до 24 лютого

Для того, щоб довести всім, що в них ще є "порох у порохівницях", росіяни в річницю вторгнення в Україну можуть вдатися до масованої ракетної атаки. Є інформація, що війська Росії в даний момент кинули всі сили на те, щоб накопичити достатній обсяг ракет, щоб здійснити каскад з трьох хвиль. Про це розповів радник глави офісу президента Михайло Подоляк, в інтерв'ю одному з українських видань. Радник глави Офісу президента також розповів, що росіяни продовжуватимуть пускати повітряні кулі, але на річницю вторгнення очікується ракетний обстріл.