Платформа United24 та "Артемсіль" до річниці вторгнення підготували партію соледарівської солі "Міць. Українська кам'яна". Купити пачку солі у фірмовому пакуванні можна у торговій мережі "Сільпо", а також через онлайн-магазин Rozetka.

У продаж запустили 100 тисяч пачок солі по 200 гр. Ціна пачки — 500 грн, 465 грн із цієї суми відправляють на закупівлю дронів-камікадзе для Головного управління розвідки України. Про це повідомили на сайті United24.

Дизайн пачки розробив український дизайнер Артем Гусєв, який "Сіль" замінив на "Міць", а кам'яну квітку - на тризуб. Ілюстрація стала популярною – її публікували у медіа та встановлювали на аватари у соціальних мережах.

"Артемсіль" випустив партію солі. Фото: Rozetka
"Артемсіль" випустив партію солі. Фото: Rozetka

Партія – 20 тонн, це 100 тисяч пачок солі. Соледарська "Артемсіль" призупинила роботу у квітні 2022 року, вперше після Другої світової війни. Будівлі, обладнання та цехи зруйновані російськими окупантами. Вдалося вивезти частину запасів продукту, але зараз його вже немає на полицях супермаркетів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Артемсіль" випустив партію солі. Фото: United24
"Артемсіль" випустив партію солі. Фото: United24

Навесні 2022 року наше підприємство було змушене припинити роботу. Ми знаємо, що українські споживачі, як і ми, сумують за пакунками "Артемсолі", тож ми зв’язалися зі своїми офіційними дистриб’юторами щодо залишків солі. На той час вдалося знайти 20 тонн. Сьогодні ми анонсуємо, що "Артемсіль" повертається в продаж в особливому вигляді з важливою метою - зазначають в компанії.

Оригінальний макет упаковки знищено. Папір, який закуповували у Рубіжанському картонно-тарному комбінаті, недоступний через тимчасову окупацію регіону.

Нагадаємо, ми писали, чи буде дефіцит солі в Україні: все вирішать наступні 6 місяців.

Як повідомляв "Знай.ua" у Зеленського розповіли, чи довго українці будуть без відключень світла: "Дефіциту немає, але розслаблятися дуже рано".

Також "Знай.ua" інформував, українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії.