У Міністерстві освіти та науки України дали рекомендації стосовно організації навчання у навчальних закладах.

Детальніше про це йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра". Зокрема, через загрозу обстрілів з боку російських військ у річницю повномасштабного вторгнення Міністерство освіти та науки рекомендувало всім закладам освіти перейти на дистанційну форму навчання.

Очільник МОМ Сергій Шкарлет пояснив, що йдеться про період з 22 по 24 лютого. Причиною такого рішення він називає загрозу обстрілів з боку російських військ у річницю повномасштабного вторгнення.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

"З метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, звернувся до начальників обласних та Київської міської військових адміністрацій, керівників закладів освіти з рекомендацією з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у закладах освіти в дистанційному форматі", — зазначив посадовець. Сергій Шкарлет

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міністр освіти також навів невтішну статистику. За його словами станом на сьогодні внаслідок збройної агресії росії пошкоджено 3128 закладів освіти, з яких 441 — вщент зруйновано. Крім того, від рук окупантів загинула 461 дитина, 926 дітей отримали поранення.

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати