Жителька Ньюбері у Великій Британії Вінні Тігвелл відзначила свій 100-річний ювілей, 14 лютого 2023 року.

Вона відсвяткувала цей значний день у пансіонаті для пенсіонерів у графстві Беркшир, де зібралися її родичі, друзі та навіть мер міста, щоб привітати стареньку зі столітнім ювілеєм. Про це повідомляє видання In Your Area.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Цікаво, що головним секретом довголіття пані Вінні є чай, який вона любила та пила все життя. Вона стверджує, що саме цей напій допоміг їй прожити так довго та зберегти ясність розуму. У свої 100 років Вінні не поступається дотепністю порівняно з молодшими жінками. А ще їй притаманне чудове почуття гумору. Вона завжди здатна викликати посмішку на обличчях рідних, друзів та співробітників будинку для людей похилого віку.

"У мене був чудовий день - було так чудово, що вся моя сім'я була зі мною і я зустрілася з мером. Я відчула себе особливою, отримавши ще й телеграму від короля! Мій секрет довгого життя - це чай і багато сміху!", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вінні Тігвел народилася в Глостерширі, але більшу частину життя прожила в Ньюбері, де працювала в місцевому магазині Sainsbury's. Після виходу на пенсію вона стала волонтером Королівської волонтерської служби та керувала чайним баром у магістратському суді Західного Беркширу, допомагаючи збирати кошти для місцевих благодійних організацій.

У Вінні є п'ять онуків, 11 правнуків та 8 праправнуків. За таке довге життя вона захоплювалася садівництвом, в'язанням, випічкою... а ще любила дивитися верхову їзду на конях.

Пенсіонерка, фото: Знай.ua
Пенсіонерка, фото: Знай.ua

Нагадаємо, секрет довголіття та молодості: тепер ви будете їсти щодня

Як повідомляв "Знай.uа", 100 років не межа: 3 продукти, які допоможуть вам жити довго та щасливо

Знай.uа писав, помер найстарший чоловік у світі Сатурніно де ла Фуенте Гарсія - 113 років прожив без жодного гріха