Молодий чоловік, яка переїхала з росії в Україну задовго до початку повномашстабної війни, розповів про головні на його думку відмінності між країнами.

Про своє життя в Україні хлопець часто розповідає на своїй сторінці "russian.in.ukraine" у Tik Tok.

Незважаючи на те, що хлопець уже досить тривалий час перебуває в Україні, його співвітчизники мають багато запитань. Так, один із росіян написав йому:

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

"Проблеми?! В Україні ж**а, а люди цього не розуміють. І думають, що це нормально так жити", — зазначив користувач мережі.

Блогер не зволікав з відповіддю, і вирішив спеціально для нього записати відео з одного з дворів, зазначивши, що в Україні далеко не все, як кажуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

"Ну ти, мабуть, досі перебуваєш під враженням після передач Скабеєвої та Соловйова. Дивись, я ось зараз перебуваю в передмісті Одеси. Люди ось їздять на таких машинах, не можуть собі дозволити касику, доводитися ось їздити на іномарках. По всьому району укладено бруківку", - розповів блогер.

Також він не міг, не торкнутися теми озеленення. У дворі, який показував блогер, влітку буйно цвітуть троянди. При цьому він зазначив, що їх тут навіть ніхто не краде.

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

"Тут улітку все усіяно трояндами. Їх тут ніхто не краде. А я думаю, що там, де ти живеш, вони б навіть не встигли вирости", — підсумував блогер, який переїхав із росії в Україну.

@russian.in.ukraine

Ответ пользователю @user5447478738692 #украина #одесса

♬ оригинальный звук - Добрый

Нагадаємо, що треба відбитки пальців, а нема рук: бойовик "ДНР" дивом вижив на війні, але свої добили.

Раніше ми повідомляли, що багатодітний окупант поїхав на заробітки в Україну: тепер дружина з кредитами, без виплат і без ваньки.