Трусики - один з найважливіших предметів жіночої білизни, і вони часто мають маленьку кишеньку, яка, на перший погляд, може здатися безглуздою.

Більшість жінок не знають про її користь. За інформацією видання Sante+, ця кишеня не призначена для зберігання чого-небудь.

Труси
Труси

Фактично, додаткова тканина створена для того, щоб поглинати піт, що виділяється протягом дня, і "зміцнювати" трусики. Виробники розмістили її всередині, із вивороту для більш непомітного ефекту. Більше того, не тільки жіночі труси можуть похвалитися такою "кишенею", а й чоловічі теж. Воно пришите зовні, дозволяючи чоловікові швидко виконати природну потребу, навіть не знімаючи білизну. Хоча більшість, звичайно, так не роблять.

Жіночі труси, скріншот: Youtube
Жіночі труси, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Також варто згадати про маленьку кишеню в джинсах, яка розташована всередині правої передньої кишені. Цю кишеню виробники джинсів додали ще в 19 столітті для захисту кишенькових годинників. Тоді, коли годинник ще не носив на зап'ясті, популярними були саме "кишенькові" годинники з ланцюжком, що висить.

Ковбої та робітники, часто одягнені в джинси, користувалися цією кишенею, щоб тримати свій годинник з маленьким циферблатом і не пошкодити його. Минули роки, спосіб так тримати годинник давно застарів, але ця кишеня досі існує. Виробники джинсів навмисно вирішили не видаляти його.

Нагадаємо, смачні та корисні, але не без "сюрпризів": які продукти можуть стати причиною головного болю

Як повідомляв "Знай.uа", притягують гроші, наче магнітом: астрологи з'ясували, володаркам яких очей світить багатство

Знай.ua писав, секретний "прийом" для домогосподарок: як швидко і ефективно прибрати жир і кіптяву з кухонного гарнітура