Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у вівторок, 28 лютого. За її словами зима в Україні завершиться спокійною помірною погодою.

Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, температура повітря найближчої ночі становитиме -1-5 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +1+5 градусів, на півдні України очікується +4+9, в Криму до +12 градусів.

"Дощі чи сніг якісь суттєві - навряд, антициклон з центром над Великою Британією на ім'я Hazal (карта) своїм потужним авторитетним впливом блокуватиме опади. Хіба що вночі на сході пройде мокрий сніг - капоститиме південно-східний атмосферний фронт.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди на 28 лютого, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди на 28 лютого, facebook.com/tala.didenko

Синоптикиня додає, що вітер в Україні буде переважно північно-західний, помірний, часом поривчастий. Згідно з прогнозом Наталки Діденко вдень 27-го лютого, у Ялті вже +19, Севастополі +20, Сімферополі +18, Донецьку +14, Луганську +15, Херсоні +13, Миколаєві +11 градусів. Водночас у Вінниці, Івано-Франківську, Хмельницькому, Білій Церкві -1 градус та сніг.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Стосовно погоди у столиці, то за словами синоптикині Київ 28 лютого попрощається з зимою. Вночі очікується -2-4 градуси, вдень потепліє до +2 градусів. Опадів у вівторок не буде, можливо, навіть проб'ється сонце, додає синоптикиня.

За словами Наталки Діденко початок березня не обіцяє серйозних синоптичних форс-мажорів. Вночі підморожуватиме, вдень теплішатиме, очікується також періодичні опади.

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати