Індексація зачепить ще одну категорію пенсіонерів: хто отримає несподіване підвищення виплат

У березні в Україні відбудеться щорічна індексація пенсій, яка стосуватиметься ще однієї категорії пенсіонерів. Хто отримає несподіване підвищення виплат, розповіла заступник голови Міністерства соціальної політики Дарія Марчак під час телемарафону.

Індексація пенсій, скріншот: Youtube
Індексація пенсій, скріншот: Youtube

В Україні ввели зміни щодо виплати пенсій: кого це стосується і які документи потрібно подати

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомили, що українці пенсійного віку, які через війну евакуювалися до Польщі, можуть перевести туди свою пенсію.

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Як не нашкодити собі у Великий піст-2023? Все може закінчитися погано, якщо не дотримуватись правил

Дієтолог розповів про те, чим можна харчуватися у велику посаду, щоб це приносило максимальну користь для вашого здоров'я. Таким чином, повідомляється, що для того, щоб пост приносив максимальну користь, потрібно не просто відмовитися від продуктів тваринного виробництва. Є деякі правила.

Харчування у Великий піст
Харчування у Великий піст

Українцям видадуть по 16 тисяч гривень: хто та як може отримати - інструкція

В Україні ветерани війни з інвалідністю І чи ІІ групи, отриманої внаслідок бойових дій, мають право отримати виплати від спільного проекту Мінветеранів та Червоного Хреста. Така допомога українцям доступна з 16 лютого 2023 року, як повідомили у Міністерстві у справах ветеранів. Суми у розмірі 4 тисячі гривень нараховуватимуться на банківський рахунок протягом чотирьох місяців, тобто всього можна отримати 16 тисяч гривень.

Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua
Гроші, гривні: фото economy.24tv.ua

"Потрібно дістати з-під завалів...": глава УГКЦ Блаженніший Святослав пояснив, як піст може змінити життя кожного українця

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав під час проповіді в Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві у Сиропусну неділю відзначив, що кожний гріх, який ми чинимо, подібний до смертоносної ракети, що руйнує.

Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc
Блаженніший Святослав, facebook.com/head.ugcc