Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу, 1 березня. За її словами весна нарешті дасть звісточку про себе.

Згідно з прогнозом, опублікованим на офіційній фейсбук-сторінці Наталки Діденко, 1-го березня в Україні очікується переважно суха погода, лише в Сумській, Харківській та Луганській областях можливий невеликий мокрий сніг.

"Вітер завтра буде північно-західний, помірний, часом рвучкий. Температура повітря в Україні найближчої ночі становитиме -1-5 градусів, протягом дня середи передбачається +2+5 градусів, у південній частині України та на Закарпатті +5+10 градусів.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди на 1 березня, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди на 1 березня, facebook.com/tala.didenko

Стосовно погоди в столиці, то у Києві, за словами синопткині, календарна весна прийде зі співочими пташками, хмарним небом, але без якихось суттєвих опадів. Вона прогнозує, що вночі підмерзне до -3 градусів, вдень 1-го березня очікується +1+3 градуси.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Може весело гуляти північно-західний вітер - закутайтесь завтра у яскравий, але все ж ще теплий шалик. Діаграма-кардіограма початку весни, як бачите, спокійна, без відхилень, з незначними природними коливаннями", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати