Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер, 2 березня. Вона відзначає, що сьогодні стало цілком зрозуміло, що "весна буде і що вона прийшла".

Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, 2-го березня в Україні опадів не очікується, хмарно, або мінлива хмарність із сонечком.

"Вночі передбачається 2-7 морозу, вдень 2-7 тепла, на Закарпатті та на крайньому півдні України +6+11 градусів.", - йдеться у прогнозі. Наталка Діденко

Весна, скріншот: YouTube
Весна, скріншот: YouTube

Стосовно погоди у столиці, то у Києві 2-го березня переважатиме суха погода. Наталка Діденко прогнозує найближчої ночі -1-4 градуси, а завтра вдень +4+6 градусів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Прогноз погоди по Україні на 2 березня. Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах до 10° морозу; вдень 1-6° тепла, у південній частині та на Закарпатті 5-10° тепла.", - йдеться у повідомленні Українського гідрометеорологічного центру. Український гідрометеорологічний центр

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати