Представники Ощадбанку повідомили українцям про зміни, які починають діяти із 1 березня 2023 року. Мова йде про послугу "Мобільні заощадження", яка доступна клієнтам цього банку.

Деталі пояснили у пресслужбі Ощадбанку. Зокрема, з 1 березня змінилися процентні ставки, що нараховуються в рамках цієї послуги. Тож клієнтам фінансової установи варто взяти цей нюанс до уваги.

Крім того, у пресслужбі Ощадбанку пояснили, що розуміється під визначенням "мобільні заощадження". Мова у цьому випадку йде про підвищені проценти за розміщення власних коштів на накопичувальній частині карткового рахунку. Також відзначається, що таку послугу банк надає тільки за умови відкриття карткового рахунку.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Крім Ощадбанку, про оновлення однієї з процедур оголосив і ПриватБанк. У пресслужбі повідомили, що стала доступною ідентифікація нових клієнтів через Приват24 та Дію. Там відзначили, що після проходження ідентифікації залишається лише відкрити Digital картку. Після чого можна почати користуватися всіма перевагами Приват24.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"ПриватБанк оновив процедуру ідентифікації нових клієнтів. Стати клієнтом ПриватБанку тепер ще легше. Тепер після встановлення мобільного Приват24 нові клієнти можуть зручно підтягнути свої персональні документи з додатка Дія", – йдеться в дописі ПриватБанку в телеграм-каналі. ПриватБанк

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати