Ларрі Лундстром, сільський священик з Арканзасу, США, відрізняється своїм нестандартним підходом до маркетингу та дизайну.

За останні кілька років він працював із бізнесом, допомагаючи їм створювати ефективні презентації для їхніх проектів. Більшість часу він займається своєю основною роботою як священик, але вільний час використовує для розробки маркетингових кампаній, створення сайтів та дизайну.

Лундстром розробляє маркетингові кампанії, створює сайти та дизайни. Завдяки використанню штучного інтелекту, він став набагато продуктивнішим креатором і зміг збільшити свій щотижневий додатковий дохід до $3 тис. Про це повідомляється на сайті Business Insider. До певного моменту він використовував Microsoft PowerPoint та Adobe InDesign. Проте нещодавно їх доповнив штучним інтелектом за допомогою ChatGPT.

Перед використанням штучного інтелекту робота над одним проектом могла займати до 40 годин, а зараз цей час зменшився вдвічі, а то й утричі. Це дозволяє Лундстрому більше часу присвячувати аналізу продукту чи аудиторії, яка ним користуватиметься.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Залежно від складності проекту Лундстром заробляє від $500 до $1000 за кожен з них, а серед його клієнтів є досить відомі компанії. Наприклад, SpaceX Ілона Маска.

Нагадаємо, пенсії "підтягнуті" навіть тим, кому не планували: у Мінсоцполітики розповіли про весняну індексацію

Як повідомляв "Знай.ua", зарплати від 27 тисяч до 40 тисяч грн: на якій роботі запропонують гідну оплату

Знай.uа писав, гроші поллються, як із Рогу достатку: ці три знаки Зодіаку у 2023 році отримають фінансову незалежність