Дідусь, який виграв "веселий вечір" у борделі, щоб зайнятися інтимом із двома повіями, подавився стейком прямо перед тим, як він мав вирушити до красунь.

86-річний Джонні Орріс виграв перепустку на радіоконкурс "Get My Grandpa Laid" Шоу Говарда Стерна після того, як його онук Ед висунув його кандидатуру.

Перепустка Good Time Pass дозволила б Джонні з OAP забронювати місце для сексу з двома дівчатами легкої поведінки у борделі Moonlite Bunny Ranch у Дейтоні, штат Невада.

Повідомляється, що Джонні подякував власнику Денніса Хофа після того, як виграв приз у жовтні 2013 року, і сказав: "Це найбільший день у моєму житті. Це повернуло енергію в моє життя".

Невада нині є єдиним штатом США, де проституція легальна.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ранчо Moonlite Bunny Ranch, фото з вільних джерел
Ранчо Moonlite Bunny Ranch, фото з вільних джерел

Фермер на пенсії з Іллінойсу вирушив до Невади, щоб повеселитися, і відсвяткував це 12 грудня 2013 року найкращим чином. Але, на жаль, йому так і не судилося здійснити свою мрію. Повідомляється, що Джонні помер після того, як з'їв всього два шматочки стейку і подавився в стейк-хаусі Harvey's Lake Tahoe Sage Room у Неваді. Як підтвердили в офісі шерифа округу Ельдорадо, улюбленого діда було оголошено мертвим 16 грудня в лікарні Бартон Меморіал.

Хоф сказав: "Це один із найсумніших днів в історії Bunny Ranch".

Натомість бордель передав пропуск онуку Еду, який скористався ним того вечора.

Повідомлялося, що Джонні був кволим і важко пережовував стейк, а м'язи його щелепи розслабилися. Оголосивши про свою перемогу, дідусь навіть почав листуватися з однією з працівниць інтимного бізнесу. 28-річна Каресса Кіссес була однією з повій на ранчо, з якою він мав зустрітися, щоб використати свій Good Time Pass. Дідусь сказав: "Не можу дочекатися зустрічі з Карессою".

Він планував дати Каресі чайові у розмірі 10 000 доларів після інтиму. За словами Хофа, Джонні щодня писав Каресе електронною поштою більше місяця і налагодив із нею стосунки ще до їхньої запланованої зустрічі.

Нагадаємо, що індексація, зростання пенсій, виплати військовим: що зміниться для українців із березня 2023 року.