Українські військові отримали нові сучасні снайперські гвинтівки, щоб вдало та влучно нищити ворога. Нові презенти передали 35-й окремій бригаді морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського Волонтери Юрій Голик та Олександр Карпюк.

Волонтери зазначили, що українські захисники отримали чотири снайперські гвинтівки Ruger у калібрі 0.338 LM.

Воїнам передали не просто зброю – армійців оснастили повним комплектом зброї разом з глушниками, прицілами, далекомірами та засобами для чистки.

У свою чергу волонтер Юрій Голик додав, що снайперські гвинтівки знаходяться на балансі армійської бригади, так як це дало змогу подолати ряд бюрократичних перепон та норм.

Популярні новини зараз
Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Відключення газу: які будинки залишаться без постачання В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

"Ці рушниці офіційно на балансі бригади. Хто проходив чи хотів пройти цю процедуру, розуміє складність цього", – написав волонтер у Facebook.

Варто додати, що подібний проєкт далеко не перший для волонтерів. Юрій Голик та Олександр Карпюк регулярно звітують про поставку дронів, зброї чи БПЛА на своїх сторінках у мережі Facebook.