Один із великих українських банків Sense Bank, який за останні кілька місяців почав набирати популярність через свій ребрендінг (раніше це був Альфа-банк), змінив свою тактику, і тепер дарує клієнтам "зіпсовані нерви" та погану репутацію.

Люди скаржаться, що банк не виконує домовленості, на умовах, які сам виставив. Цього разу йдеться про кредитування.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта Sense Bank на порталі banki.ua у розділі для відгуків.

Sense Bank, скріншот: YouTube
Sense Bank, скріншот: YouTube

"У цьому банку у мене оформлено кредит 30 000 грн. Через чат спілкувався з адміністратором або оператором. Він чемно поцікавився, як у мене ситуація, чи є можливість погасити кредит. Я йому пояснив, що у зв'язку з війною мій бізнес постраждав, партнери евакуювалися, а деякі виїхали назавжди з країни, я сам інвалід 2-ї групи, і зараз живу тільки на пенсію по інвалідності - 2090 грн.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До війни у ​​мене були доходи від €1500 до €2000 на місяць. Мені поспівчували, підбадьорили, сказавши, щоб тримався, побажали мирного неба! Цей адміністратор чи оператор порадив, щоб у мене все було добре, потрібно робити щомісячні мінімальні платежі.

Поцікавилися, чи зможу я щомісяця платити 400 грн. як мінімальний платіж!? Щоб було видно рух коштів на рахунку. Я сказав, що це є реальним. І так ми домовилися, що я вноситиму цю суму, а по можливості, якщо будуть якісь покращення більше ніж 400 грн.

Увага! Після цього ніхто більше зі співробітників цього банку до мене не дзвонив. Ось уже кілька місяців поспіль мені повідомляють, що я вже на 120 днів прострочив якісь платежі, і тепер мій мінімальний платіж зріс у 30 разів і становить уже 12 000 грн. замість 400 грн.! Я їм кажу, що у вашому банку найвищі %, у відповідь мені сказали, що навпаки – найкращі та найнижчі %.

Загалом – ці люди з тих, хто на біле каже, що це чорне. Більш того, без будь-яких попереджень ці орки зіпсували мені репутацію через БКІ (бюро кредитних історій). В результаті мої кошти, залишки моєї нещасної пенсії, яка була в іншому Банку на універсальній картці в ПриватБанку, заблокували і тепер вимагають, щоб я погасив кредит у сенсі банку! Дуже сумно і шкода, що цей банк під час війни діє, як орки, які ґвалтують усіх підряд, і мародерять, знімаючи одяг із трупів. І не дивно, адже господар банку громадянин Росії! Не рекомендую цей віроломний та неадекватний банк", - розповів клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: banki.ua
Відгук невдоволеного клієнта Sense Bank, скріншот: banki.ua

Нагадаємо, "Впасти на коліна і благати...": українці з картами "ПриватБанку" не можуть забрати свої гроші, люди цілодобово не сплять.

Раніше повідомлялося, "Готові три шкури здерти": абоненти Vodafone шоковані непідйомними тарифами і постійними обривами зв'язку.

Також, "Не користуйтесь банкоматом...": українці з картками "ПриватБанку" втрачають одразу десятки тисяч гривень через маленьку помилку.