"Укрпошта" порадувала своїх клієнтів новинкою, яка має значно спростити та покращити процес доставки. Компанія забезпечила листонош електробайками, на яких вони пересуватимуться, щоб якісно обслуговувати українців у важкодоступній місцевості.

Про пілотний проект "Лістоноші на електробайках" розповів гендиректор компанії Ігор Смілянський. Окрім транспорту, всім листоношам також видадуть портативні комп'ютери, POS термінали, а також USB-зарядки.

"Листоноші на електробайках" от Укрпошти
"Листоноші на електробайках" от Укрпошти

"На них зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини та швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова. Спробуємо різні формати та моделі (2-х та 3-х-колісні), щоб вже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням", – написав Смілянський.

Він уточнив, що електробайки українського виробництва та проект запустився не за рахунок тарифів чи бюджету. Новинка вже тестується.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Випереджаючи дописи "краще б Ви …", от саме для цього проект і запускається: щоб і ефективність роботи підвищити, і зарплати працівникам + це все не за рахунок тарифів чи бюджету", - повідомив гендиректор компанії.

"Листоноші на електробайках" от Укрпошти
"Листоноші на електробайках" от Укрпошти

Нагадаємо, допомога малозабезпеченим сім'ям в Україні: як оформити виплати і що потрібно знати

Раніше ми писали про те, що в Україні можуть різко підвищити тарифи на електроенергію та газ

Як повідомляв Знай.ua, для безробітних в Україні змінили правила нарахування виплат: хто може залишитися без грошей