Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер, 9 березня. Погода, за її словами, обіцяє бути досить мінливою.

Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, очікується стрибок до +18 градусів, а тоді раптове похолодання до -2 градусів. Крім того, синоптикиня прогнозує дощ - мокрий сніг, штиль - штормовий вітер, західний, потім південний, а згодом північно-західний.

"9-го березня тепла погода переважатиме практично повсюди в Україні. Протягом дня четверга температура повітря становитиме +10+15 градусів, у північних областях та на північному заході +7+13 градусів, у південній частині +12+17 градусів.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Весна. Фото: скріншот youtube
Весна. Фото: скріншот youtube

Наталка Діденко також попереджає, що 9-го березня пориви південно-західного вітру досягатимуть штормових поривів до 15-20 метрів за секунду. Дощі пройдуть у четвер у західних та північних областях. Вночі, коли холодніше, є ймовірність мокрого снігу, додає вона.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"У центральній частині, на сході та півдні України переважатиме суха вітряна погода із сонячними проясненнями. У Києві Шевченківського 9-го березня передбачається активна волога вітряна погода з періодичним дощем. Пориви південно-західного вітру можливі до 15 метрів за секунду. Буде завтра тепло, вдень до +12 градусів.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати